Rüyada üzerine idrar bulaşmak

Rüyada üzerine idrar bulaşmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işarettir.

Rüyada üzerine idrar bulaşmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir teklif üzerinde düşünmeniz istenebilir.

Rüyada idrar bulaşmak tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine yorulur.

Rüyada üzerine idrar bulaşmak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine tabir olunur.

Rüyada idrara bulaşmak kısa süreli karlar elde edileceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalet eder.

Rüyada ayağı boka bulaşmak işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına delalet eder.

Rüyada eline kaka bulaşmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan pisliğine bulaşmak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, içinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada insan dışkısına bulaşmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına yorulur.

Rüyada kaka bulaşmak iş hayatında saygı göreceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments