Rüyada idrarını içmek

Rüyada idrarını içmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulmaktadır.

Rüyada idrarını içmek gördüyseniz:

  • Partnerlerinizle veya evinizi ilgilendiren konularla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eşinin idrarını içmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada idrarını içmek bolluğun sürekli olacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi idrarını içmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının idrarını içmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına tabir olunur.

Rüyada çok idrar yaptığını görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına işarettir.

Rüyada sarı idrar yapmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrarından kan görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinde idrar görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments