Rüyada köpek gölgesi görmek

Rüyada köpek gölgesi görmek feraha ermeye, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına işarettir.

Rüyada köpek gölgesi gördüyseniz:

  • Sabırlı olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada köpek gölgesi görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına tabir olunur.

Rüyada gölgeye oturmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, karın artacağına delalettir.

Rüyada gölge oyunu görmek kafasının rahat edeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gölgesini görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına işarettir.

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına işaret eder.

Rüyada adam gölgesi görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölge görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada siyah gölgeler görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, işlerinin düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments