Rüyada kendi göğsünden süt emmek

Rüyada kendi göğsünden süt emmek iftiraya uğrayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kurtuluşu yakalayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek gördüyseniz:

  • Anlaşmak gerekirken, tartışmaktan özenle kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada göğsünden süt emmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına inanılır.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kişinin fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada kendi göğsünü emmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin göğsünü emmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işarettir.

Rüyada kadın göğsü emmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, bahtının açık olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments