Rüyada kadın göğsü emmek

Rüyada kadın göğsü emmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, terslik yaşayacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada kadın göğsü emmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eliaçık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada kadının göğsünü emmek kesesinin her daim dolu kalacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işaret eder.

Rüyada kadın göğsü emmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek gülüp eğleneceğine, şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının göğsünü emmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına işaret eder.

Rüyada erkek göğsü emmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin göğsünü emmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ticaretin önünün açılacağına inanılır.

Rüyada göğsünden süt emmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments