Rüyada kadın göğsünden süt emmek

Rüyada kadın göğsünden süt emmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, çok yoğun çalışacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, şansının kendisinden yana olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada göğsünden süt emmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına işaret eder.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek duaların boşa gideceğine, küslerin ve dargınların barışacağına yorulur.

Rüyada kadın göğsü emmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kadının göğsünü emmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işarettir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments