Rüyada arkadaşının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının kesildiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kesildiğini gördüyseniz:

  • Düşünmeden atabileceğiniz bir imza zamanla karşınıza büyük bir zorluk ya da engel olarak çıkabilir.

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının elinin kesildiğini görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının kesildiğini görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments