Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, mal ve mülk sahibi olmaya delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ısrarcı fikirleri, aşırı talepleri ya da yerine getirilmesi zor istekler kolay kolay değişmeyeceğe benziyor.

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kesildiğini görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elinin kesildiğini görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments