Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir, paranızı korumalısınız.

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, aralarından su sızmayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kesildiğini görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elinin kesildiğini görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kişinin başarılarının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments