Rüyada sağ ele kına yakmak

Rüyada sağ ele kına yakmak elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ ele kına yakmak gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Rüyada sağ eline kına yakmak kişinin elindekilerinden de olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ ele kına yakmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, tüm parasını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ elinde kına görmek kişinin fakirleşeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ eli kınalı görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ elini kınalı görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ele kına yakmak aile hayatına adım atılacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine inanılır.

Rüyada ellerime kına yakmak çok yoğun çalışacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada sol eline kına yakmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments