Rüyada eli kınalı olmak

Rüyada eli kınalı olmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli kınalı olmak gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda size faydası olabilecek doğru bağlantılara sahipsiniz.

Rüyada bebeğin elinde kına görmek hastaysa şifa bulacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada elleri kınalı uyanmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi elini kınalı görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ellerini kınalı görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işarettir.

Rüyada birinin elini kınalı görmek aradığı çareleri bulacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ellerine kına yakmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada eline kına yakmak hastalıktan şifa bulmaya, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments