Rüyada kına eline görmek

Rüyada kına eline görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kına eline gördüyseniz:

  • Bazı konularda elinize geçen bilgiler veya sizi bilgilendiren kişiler endişelenmenize neden olabilir.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak adının yayılacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinin eline kına yakmak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde kına olduğunu görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada iki eline kına yakmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına inanılır.

Rüyada birini elleri kınalı görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin elinde kına görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, yol kat edeceğine delalettir.

Rüyada elini kına yakmak bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının elinde kına görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, akıl vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments