Rüyada kendi cinsiyle evlenmek

Rüyada kendi cinsiyle evlenmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi cinsiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgilerini istediğiniz şekilde göstermemeleri sizi rahatsız edebilir.

Rüyada kendi cinsiyle evlendiğini görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi cinsinden biriyle evlenmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi cinsiyle evlenmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada başkalarını cinsi münasebette görmek iş öğreneceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kendi cinsini öpmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak ekmek ve dünya malı alacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada cinsi münasebet yapanları görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments