Rüyada birinin elle boğulduğunu görmek

Rüyada birinin elle boğulduğunu görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin elle boğulduğunu gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla biraz daha candan ilgilenmelisiniz.

Rüyada bokun eline bulaştığını görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada biri tarafından elle boğulmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet eder.

Rüyada kendi bokunu eline almak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, korkularının üzerine gideceğine alamet eder.

Rüyada elle boğulduğunu görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eli boka batmak açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada bokunu eline almak elindekileri kaybedeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eli boka bulaşmak yorulacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine tabir olunur.

Rüyada elindeki boku yıkamak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments