Rüyada çocuğunun ayağını kesmek

Rüyada çocuğunun ayağını kesmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, içine düşen fesada yeniliceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun ayağını kesmek gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun ayağını kesmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, iç sıkıntısına inanılır.

Rüyada ayak kılı kesmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ayağı kesmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayaklarını kesmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı kesmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak kıllarını kesmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada ayağını kesmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, geçim derdi çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments