Rüyada kemerini sıkmak

Rüyada kemerini sıkmak başarıya giden yolların açılacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kemerini sıkmak gördüyseniz:

  • Hangi konularda verimli olabileceğinizi düşünüyorsanız o alana yönelin.

Rüyada kemer sıkmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada kemerini sıkmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına tabir olunur.

Rüyada kemer hediye etmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kopmuş kemer görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden kemer almak itibar edineceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma rivayet eder.

Rüyada deri kemer takmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın kemer takmak dertlerinin şifasını bulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kemer çalmak yeni bir ilişki yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments