Rüyada kemer çalmak

Rüyada kemer çalmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kemer çalmak gördüyseniz:

  • Duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Rüyada kemer çalmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada taş kemer görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada mor kemer görmek birlikte bazı işler yapılacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına yorulur.

Rüyada beyaz kemer almak başarısızlığa düşüleceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine işarettir.

Rüyada pantolona kemer takmak çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah kemer görmek esenliğe kavuşulacağına, sorunlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kemer görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe kemer takmak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments