Rüyada kemer hediye etmek

Rüyada kemer hediye etmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, hedeflere ulaşamayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kemer hediye etmek gördüyseniz:

  • Etkisiz veya hatlı planlar yapabilir veya hiç huyunuz olmasa da, düşüncesizce davranabilirsiniz.

Rüyada kemer hediye almak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hediye kemer almak evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kemer hediye etmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet eder.

Rüyada kopuk kemer görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kemerle birini dövmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı ve kemer görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada kayış kemer görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kemer görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments