Rüyada birinden kemer almak

Rüyada birinden kemer almak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinden kemer almak gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanabileceğiniz, parayı nasıl yöneteceğinizi öğrenebileceğiniz, gelirlerinizi artırmanın yeni yollarını aramaya, önemsemediğiniz şeylere değer vermeye başlayabileceğiniz bir yıldasınız.

Rüyada köprü kemeri görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayış kemer görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Rüyada kemerle kavga etmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü kemer takmak aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına alamet eder.

Rüyada kemerini başkasına vermek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kemer takmak ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kemer görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına delalet eder.

Rüyada kahverengi kemer görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments