Rüyada kemer sıkmak

Rüyada kemer sıkmak rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, her şeyin gönlünce olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada kemer sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda etkili hamleleriniz olabilir.

Rüyada kemer sıkmak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kemerini sıkmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kemerle dövmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kemer görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek kemeri görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada yılan derisi kemer görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada deri kemer görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına yorulur.

Rüyada kemer hediye almak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments