Rüyada kelebekten korkmak

Rüyada kelebekten korkmak yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada kelebekten korkmak gördüyseniz:

  • Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada kelebekten korkmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelebek uçtuğunu görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde kelebekler görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına alamet eder.

Rüyada saçta kelebek görmek huzursuzluk yaşanacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kelebek deseni görmek en büyük acılarının dineceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebeğin kozadan çıktığını görmek işlerinin gelişme göstereceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük renkli kelebek görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek olmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments