Rüyada kelebek uçtuğunu görmek

Rüyada kelebek uçtuğunu görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, maddi çıkmazların biteceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kelebek uçtuğunu gördüyseniz:

  • Ya da belli konular zorlandıkça sonuç başarısızlık olabilir.

Rüyada uçuşan kelebekler görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kelebek uçurmak hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebek uçtuğunu görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işarettir.

Rüyada uçan kelebek görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada uçuşan kelebek görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada uçan kelebekler görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada uçmayan kelebek görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada kelebeklerin uçtuğunu görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments