Rüyada kelebek olmak

Rüyada kelebek olmak sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işarettir.

Rüyada kelebek olmak gördüyseniz:

  • Zaman her şeyin ilacıdır.

Rüyada kelebeğin öldüğünü görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kelebek küpe görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebek kusmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine alamet eder.

Rüyada kelebek kanadı görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine delalet eder.

Rüyada kelebek uçtuğunu görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada kelebeğe dönüşmek insanlarla tartışacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek ölüsü görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments