Rüyada kelebek yapmak

Rüyada kelebek yapmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kelebek yapmak gördüyseniz:

  • Sizi, ortak kaynak kullanımı gerektiren işlere yönlendirmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada kelebek yapmak el attığı her işten zararla çıkacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına inanılır.

Rüyada kelebeği görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine işarettir.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına yorulur.

Rüyada kelebek broş görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işaret eder.

Rüyada siyah kelebek görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, fakirlikten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kelebek yediğini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı haberler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada arı ve kelebek görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments