Rüyada arı ve kelebek görmek

Rüyada arı ve kelebek görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arı ve kelebek gördüyseniz:

  • Boşverilmiş hassas konular ön plana çıkabilir.

Rüyada arı ve kelebek görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek ve arı görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada kelebeği öldürdüğünü görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına işarettir.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kozadan kelebek çıktığını görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalettir.

Rüyada kelebek konduğunu görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments