Rüyada kelebeği görmek

Rüyada kelebeği görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, hatalı yollara sapılacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada kelebeği gördüyseniz:

  • Her an patlayıp hem kendinizi hem çevrenizi yakabilirsiniz.

Rüyada kelebeğin ısırdığını görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına delalettir.

Rüyada kelebek yemek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada kelebek şeklinde yüzük görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına yorulur.

Rüyada kelebek böceği görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet eder.

Rüyada saçta kelebek görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelebeğin kozadan çıktığını görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işarettir.

Rüyada kelebek yakaladığını görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güve kelebek görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments