Rüyada kelebek yediğini görmek

Rüyada kelebek yediğini görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kötü gününü de paylaşacağına, keyifli olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek yediğini gördüyseniz:

  • Aceleye getirmek hiç kimsenin yararına olmayabilir.

Rüyada kelebek yediğini görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada kelebek şeklinde yüzük görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kelebek görmek sevdiği insanların olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, para yatıracağına yorulur.

Rüyada kelebekten kaçmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü kelebek görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kelebek görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt kelebek görmek büyük özgüven kazanacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments