Rüyada kelebek yakalamak

Rüyada kelebek yakalamak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, güzelliklerle dolacağına, hayırlı haberler duyacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek yakalamak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada kelebek yakaladığını görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek yakalamak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebekli küpe görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta yorulur.

Rüyada tırtılın kelebeğe dönüştüğünü görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işarettir.

Rüyada kelebek yüzük görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kelebekten kaçmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine inanılır.

Rüyada büyük bir kelebek görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada odanın içinde kelebek görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments