Rüyada büyük kelebek görmek

Rüyada büyük kelebek görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük kelebek gördüyseniz:

  • Israrlı bir yaklaşımınız dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olabilir.

Rüyada büyük kelebek görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına inanılır.

Rüyada büyük renkli kelebek görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, ters giden durumların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük kelebek görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek anne babayla ters düşüleceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir kelebek görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada ışıklı kelebek görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güve kelebek görmek hayırlı bir işe başlayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments