Rüyada kelebek öpmek

Rüyada kelebek öpmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, işlerinin kapanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorumlarınızı hafife alabilirler.

Rüyada kelebek öpmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, küskünlüklerin oluşacağına alamet eder.

Rüyada güve kelebekleri görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada kelebek kovalamak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada renkli kelebek görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada güve kelebeği görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalettir.

Rüyada kelebek sevmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri kelebek görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına inanılır.

Rüyada kelebeği öldürmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments