Rüyada kelebek ve arı görmek

Rüyada kelebek ve arı görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, araba alınacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kelebek ve arı gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada kelebek ve arı görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arı ve kelebek görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kelebek görmek yol göstereceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kelebek yakaladığını görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek yediğini görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada kozadan çıkan kelebek görmek maddi zararın büyük olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kelebek uçurmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek yüzük görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments