Rüyada kelebek uçurmak

Rüyada kelebek uçurmak hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, adını herkese duyuracağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, makamının tehlikeye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek uçurmak gördüyseniz:

  • Kendi aşk veya evlilik hayatınıza büyük sorunlar yaratabilirsiniz.

Rüyada kelebeklerin uçtuğunu görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada uçan kelebekler görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek uçurmak dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada kelebek uçtuğunu görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada uçan kelebek görmek kazancının çok daha fazla olacağına, donanımlı kılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebeğin uçtuğunu görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına inanılır.

Rüyada uçuşan kelebek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçuşan kelebekler görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments