Rüyada yeşil kelebek görmek

Rüyada yeşil kelebek görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, işinde başarılı olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına inanılır.

Rüyada yeşil kelebek gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Rüyada yeşil kelebek görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalettir.

Rüyada güzel kelebek görmek kara kara düşünür olacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kelebek kovalamak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kelebek olduğunu görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada odanın içinde kelebek görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kelebek ve arı görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine yorulur.

Rüyada kelebek broş görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments