Rüyada kekik yağı görmek

Rüyada kekik yağı görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, ekmeğin kesileceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kekik yağı gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, eğitim, bilişim, hukuk, ticaret, medya, elektrik elektronik veya ulaştırma başlıklı konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada kekik yağı görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kekik çayı görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kekik tarlası görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada taze kekik görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kekik toplamak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, rahat ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kekik ve nane görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kekik görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada kekik ekmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments