Rüyada kekik ekmek

Rüyada kekik ekmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kekik ekmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şanssızlıklar yüzünden başarısız olabilirsiniz.

Rüyada kekik ekmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına alamet eder.

Rüyada kekik yemek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına tabir olunur.

Rüyada taze kekik görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kekik toplamak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kekik suyu içmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sevinç ve sürura delalet etmektedir.

Rüyada kekik istemek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada kuru kekik görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ekmeğinin azalacağına işarettir.

Rüyada yeşil kekik görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments