Rüyada kekik istemek

Rüyada kekik istemek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada kekik istemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir kişiye ilgi göstermeniz ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada kekik istemek her zaman çok başarılı olacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kekik yemek canının sağ olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kekik tarlası görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kuru kekik görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işarettir.

Rüyada nane kekik görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına delalettir.

Rüyada taze kekik görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya inanılır.

Rüyada yeşil kekik görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kekik görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments