Rüyada kefenlendiğini görmek

Rüyada kefenlendiğini görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere zaman ayırın.

Rüyada sevdiğini kefenle görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmeden kefen giymek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada kefene sarmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kefenli ölmüş görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birini kefene sarılı görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kefen yıkamak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına delalettir.

Rüyada başkasını kefenle görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada kirli kefen görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments