Rüyada kirli kefen görmek

Rüyada kirli kefen görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, umduklarını bulamayacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, başarılı adımlar atılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işarettir.

Rüyada kirli kefen gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizde sıkıntılı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kirli kefen görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini kefenle görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada birini kefende görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek para sıkıntısından kurtulacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli kefen görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarilmak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada annemi kefenle görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada ölüyü kefenli görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, işe gösterilen ilginin artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments