Rüyada kendini kefenli ölmüş görmek

Rüyada kendini kefenli ölmüş görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada kendini kefenli ölmüş gördüyseniz:

  • Ani teklifler, olanaklar veya davetler karşısından ne cevap vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada kefen içinde bebek görmek hastalıkların biteceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek bir yere taşınmaya, kısaysa da ömrün kısa süreceğine alamet eder.

Rüyada kardeşini kefenli görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, borcunu ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada annesini kefen içinde görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmek kefen giymek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada kefene sarılı insan görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada mezar ve kefen görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulur.

Rüyada başkasını kefenle görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments