Rüyada kediyi kafeste görmek

Rüyada kediyi kafeste görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, makbul olan şeylere, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yeni kişilerle tanışacağına, büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi kafeste gördüyseniz:

  • Münakaşalarınızın başlıca sebebi, yakın akrabalarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmelerin getirdiği can sıkıntıları olabilir.

Rüyada kediyi kafeste görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına işarettir.

Rüyada kediyi kafese koymak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada kafeste kedi görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kafesin içinde kedi görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, ileri gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafes içinde kedi görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet eder.

Rüyada kafes görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafes içinde tavşan görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işaret eder.

Rüyada kafes yapmak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments