Rüyada kafesin içinde kedi görmek

Rüyada kafesin içinde kedi görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine delalet eder.

Rüyada kafesin içinde kedi gördüyseniz:

  • Sizden daha yaşlı bir kişiden büyük bir iyilik görmeniz olasıdır.

Rüyada kafes içinde kedi görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine alamet eder.

Rüyada kafesin içinde kedi görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafeste kedi görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada kediyi kafeste görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına inanılır.

Rüyada kediyi kafese koymak doğru bir karar verileceğine, dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kafes içinde papağan görmek hayırlı haberler duyacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet eder.

Rüyada kafesin içinde olmak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments