Rüyada kafes görmek

Rüyada kafes görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, önemli atılımlar yapacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada kafes gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Rüyada boş kafes görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada kafeste kanarya görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kafesde aslan görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta kafes görmek kazançtan yana kara geçeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafeste kuşlar görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına inanılır.

Rüyada kafes içinde balık görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafesin içine girmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada kafesde kuşlar görmek işlerinin düzene gireceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments