Rüyada kafeste kedi görmek

Rüyada kafeste kedi görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafeste kedi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Rüyada kediyi kafese koymak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işaret eder.

Rüyada kafes içinde kedi görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediyi kafeste görmek her şeyin yenileceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada kafeste kedi görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına inanılır.

Rüyada kafesin içinde kedi görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kuşu kafeste görmek az çalışarak çok gezeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kafesde kuşlar görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanı kafese koymak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments