Rüyada kafes yapmak

Rüyada kafes yapmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sabrını zorlayacağına, yenileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine işarettir.

Rüyada kafes yapmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz durumlar oluşabilir.

Rüyada kafes yapmak afiyette giden düzeninden olacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Rüyada aslanı kafeste görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin kafeste görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafeste güvercin görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işaret eder.

Rüyada kuşu kafeste görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuşun kafesten kaçtığını görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, başına türlü işler geleceğine tabir olunur.

Rüyada papağanı kafese koymak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine tabir olunur.

Rüyada baykuşu kafeste görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments