Rüyada kafes içinde kedi görmek

Rüyada kafes içinde kedi görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Rüyada kafes içinde kedi gördüyseniz:

  • Ticari girişimlerinizi, alıp sattığınız şeyleri veya bazı yeteneklerinizi geliştirmenizi ya da beslemenizi sağlayacak sürpriz davetler alabilirsiniz.

Rüyada kafesin içinde kedi görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine alamet eder.

Rüyada kafes içinde kedi görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine tabir olunur.

Rüyada kafeste kedi görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret eder.

Rüyada kediyi kafese koymak helal kazanç elde edileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi kafeste görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafesin içinde muhabbet kuşu görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafes içinde tavşan görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kafes içinde maymun görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments