Rüyada kediye beslemek

Rüyada kediye beslemek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kediye beslemek gördüyseniz:

  • Sizin için özel konuları veya başkalarına ait bilgileri bir yakınınızla paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada kediyi ekmekle beslemek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına delalet eder.

Rüyada evde kedi beslemek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kedi köpek beslemek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada kedi ve köpek beslemek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kedi beslemek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada kedi beslemek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments