Rüyada kediyi ekmekle beslemek

Rüyada kediyi ekmekle beslemek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi ekmekle beslemek gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Rüyada kediyi ekmekle beslemek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada evde kedi beslemek bolluk ve bereketin artacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kediyi beslediğini görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük kedi beslemek kişinin zor günlerden geçeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kediler beslemek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavruları beslemek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi köpek beslemek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına inanılır.

Rüyada beyaz kedi beslemek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments