Rüyada kedinin kedi yediğini görmek

Rüyada kedinin kedi yediğini görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin kedi yediğini gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, uzun uzun dalıp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediye peynir yedirmek çok kötü günler göreceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kedinin yemek yediğini görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine inanılır.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek borçlarından kurtulacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada kedinin balık yediğini görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments