Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, muradın olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, tartışmaların sona ereceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin tavşan yediğini gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine alamet eder.

Rüyada tavşan yediğini görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşana yemek yedirmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına yorulur.

Rüyada tavşan eti yediğini görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşana havuç yedirmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, malının ve parasının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşana marul yedirmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve tavşan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada tavşan ve kedi görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments