Rüyada kedilerden kaçmak

Rüyada kedilerden kaçmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedilerden kaçmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişilerden sakınmak için özel yaşamınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada siyah kediden kaçmak yokluk nedir bilmeyeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediden kaçmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada kedilerden kaçmak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalettir.

Rüyada yavru kediden kaçmak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına rivayet eder.

Rüyada kedi kaçmak o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına delalettir.

Rüyada denizde birinden kaçmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir hayvandan kaçmak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına inanılır.

Rüyada bıçaklanmaktan kaçmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments